03-08-13

Hittegolf … zwembad gesloten

Of men het nu aangenaam vindt of niet … de laatste weken is het warm weer. Persoonlijk vind ik dat niet erg. De schepen van Jeugd stond in de kranten met het feit dat de brandweer water was komen sproeien op de kindjes van de speelpleinwerking De Spin. Super initiatief! Echter volgens enkele mensen was dit initiatief tussen De Spin en de brandweer al lang afgesproken en was het aandeel van de schepen miniem of zelfs nihil. Maar kom.

Maar als de schepen dan toch zo begaan is met de hittegolf en de verfrissing van de jeugd … waarom is dan het zwembad vandaag en morgen gesloten? Verschillende inwoners hebben me hierover gecontacteerd. Het zwembad is dit weekeinde bij deze temperaturen gesloten omdat er in Meise een fuif doorgaat. Hebben de mensen die me hebben gecontacteerd commentaar op deze fuif? Neen! Helemaal niet, maar ze vinden het wel zeer spijtig dat men bij deze temperaturen geen gebruik kan maken van het gemeentelijk zwembad. Ik stelde hierover vandaag een vraag aan de schepen van Sport.

Hilarisch is dat er op de gemeentelijke webstek de nieuwe openingsuren van dit zwembad staan aangekondigd. Waarom staat er dan ook niet dat het zwembad dit weekeinde gesloten was? Dat had mensen de verplaatsing naar het zwembad kunnen besparen. Over deze zoveelste miscommunicatie interpelleerde ik de schepen van Communicatie.

Jörgen Noens
Vlaams Belang
0474/52.13.47

16:25 Gepost door J in Actualiteit, Algemeen, Politiek | Permalink | Commentaren (0) | Tags: hittegolf, zwembad, gesloten | |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.