27-07-13

Tot je 70ste werken?

Tot je 70ste werken? Een voorstel van de CD&V dat door VLD wordt ondersteund en bij sommige andere partijen ook genegenheid vindt. Zelf heb ik niet veel zin om tot men 70ste te werken, maar als het moet, zal ik dat wel doen. Het standpunt van het Vlaams Belang kan u hier vinden.

Maar wat ik grappig vind – eigenlijk niet grappig, maar vooral merkwaardig – is de reactie van CD&V-Kamerlid, ‘arbeidsspecialist’ en inwoner van onze gemeente Sonja Becq in het dagblad De Morgen (vrijdag 26 juli 2013).

Er werd naar haar mening gevraagd over het voorstel van haar partij om mensen tot hun 70ste te laten werken.

Journalist: “Het voorstel werd al goed gekeurd op een congres in Vlaams-Brabant, uw thuisprovincie.”

Sonja Becq: “Ik herinner mij dat niet meteen. Over dat punt was wel wat discussie.”

Je bent dus de specialist van een partij en kan je dat niet herinneren? Maar in de daarop volgende zin herinner je plots wel dat er discussie over dat onderwerp was! Dan komt er bij mij volgende vragen naar boven … herinner je het je nog of niet? Of onderschrijf je het standpunt van je partij niet en wil je via omwegen jezelf als specialist er uit praten? Of dien je als excuus om de eigen achterban te sussen? Spijtig dat de journalist deze vragen niet heeft gesteld.

Jörgen Noens
Vlaams Belang
0474/52.13.47

07:43 Gepost door J in Actualiteit, Algemeen, Politiek | Permalink | Commentaren (0) | Tags: cd&v, pensioen, sonja becq | |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.