29-06-13

Hoe inwoners NIET naar de kampioenenviering kunnen

Gisteren schreef ik nog over het feit dat er inwoners hun straat enkel nog kunnen uit- en inrijden door over de voortuinen en opritten van andere inwoners te rijden. Dit zonder enige verwittiging van de werken (lees hier). Wat communicatie betreft kan dat tellen!

2013.06.29 Kampioenenbal infoblad.jpg2013.06.29 Kampioenenbal webstek.JPGGisterenavond vond er weer een mooi staaltje van hoe de communicatie (waarvoor zelfs een schepen bevoegd is) en planning in onze gemeente wordt opgevat.

In de gemeentelijke infokrant nr. 261 – juni 2013 wordt iedere inwoner uitgenodigd om naar de kampioenenviering te komen. Tijdens deze viering worden de inwoners en sportverenigingen van Meise, die het voorbije jaar kampioen geworden zijn, gehuldigd. Iedereen werd uitgenodigd om vrijdag 28 juni om 20u aanwezig te zijn in de raadzaal van het Administratief Centrum te Wolvertem (zie foto 1).

Enkele inwoners stonden iets voor 20u ter vergeefs aan het Administratief Centrum te Wolvertem. De kampioenenviering werd immers verzet naar 19u in GC de Muze te Meise. Wat planning betreft kan dit tellen. En hoe werd dit gecommuniceerd naar de inwoners toe? Ik vond enkel een mededeling op de webstek van de gemeente terug (zie foto 2). Niet iedereen heeft internet, laat staan dat iedereen de webstek van Meise leest. Wat communicatie betreft kan dit tellen.

En dat men al eens iets moet verzetten … daar wil ik nog inkomen. Maar dat er inwoners niet echt blij waren … daar kan ik nog meer inkomen. Je komt tegen 20u op de vermelde plaats van viering aan en moet daar vernemen dat de viering een uur eerder elders is begonnen.

Ik stelde hierover vandaag een vraag aan de schepen van Communicatie.

Jörgen Noens
Vlaams Belang
0474/52.13.47

22:27 Gepost door J in Actualiteit, Algemeen, Politiek | Permalink | Commentaren (0) | |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.