14-03-13

Ophaling papier, karton en PMD (deel 3)

PMD, papier, karton, ophaling, inciviIk schreef reeds hier en hier dat er afgelopen dinsdag 12 maart geen ophaling van papier, karton en PMD was. Dit, wegens de weersomstandigheden, volkomen terecht.

De intercommunale Incovo maakte, zoals ik hier al schreef, hierover onderstaand schrijven over aan de burgemeester:

“Geachte

Door de winterse weersomstandigheden en de hoge risico's voor de laders die zich tussen het winterse verkeer moeten begeven, werd de afvalophaling van dinsdag 12 maart geschrapt. Wij vragen aan de inwoners om in de mate van het mogelijke hun papier en pmd terug binnen te halen. De komende dagen zullen extra rondes gereden worden om aangeboden afval in de niet opgehaalde zones op te ruimen.

Dank voor uw begrip.

Jan Buysse
Secretaris-directeur”

De burgemeester liet mij weten dat deze mededeling op de webstek zou komen. Ik stel echter vast dat dit niet gebeurd is. De inwoners die alles sinds dinsdag hadden laten buiten staan, hebben geluk gehad. De inwoners die alles terug hadden binnengenomen, hadden minder geluk. De vuilniskar is vandaag langs geweest. Dank u gemeente Meise om de inwoners op de hoogte te houden. In bijlage een foto van wat de gemeente Meise hieromtrent via de webstek heeft gecommuniceerd.


Jörgen Noens
Vlaams Belang
0474/52.13.47

17:02 Gepost door J in Actualiteit, Algemeen, Politiek | Permalink | Commentaren (0) | Tags: pmd, papier, karton, ophaling, incivi | |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.