14-03-13

CD&V, N-VA, VLD en SP.a voor een bedrijventerrein in Westrode

Dit dossier sleept al héél lang aan (om het met een eufemisme te zeggen). Afgelopen dinsdag werd de vraag gesteld aan CD&V en N-VA of ze nu achter dit bedrijventerrein staan of niet. Het antwoord was een zeer duidelijke JA. Van CD&V wist ik dit al, van N-VA vind ik dit raar.

VLD heeft zich steeds achter dit project geschaard en SP.a uitte in de bevoegde commissie in het Vlaams Parlement dat men voorstander is van de komst van dit bedrijventerrein. Ik weet niet of de SP.a-mandataris uit Meise zijn collega uit Kapelle-op-den-Bos volgt, maar ik vermoed van wel. Of gaat SP.a de N-VA nadoen en in beide gemeenten over een dossier een ander standpunt innemen (ander dossier, maar lees hier)?

Maar nu is het dus helemaal duidelijk … het Vlaams Belang staat samen met het lokaal actiecomité bijna helemaal alleen tegen de komst van dit bedrijventerrein. Wij zullen dit standpunt consequent blijven verdedigen en dat zal weldra nog meer duidelijk worden.

Jörgen Noens
Vlaams Belang
0474/52.13.47

16:44 Gepost door J in Actualiteit, Algemeen, Politiek | Permalink | Commentaren (2) | Tags: westrode, bedrijventerrein, cd&v, n-va, vld, sp.a | |  Facebook |

Commentaren

Tegen? Begrijp niet goed waarom je daar zo tegen bent? Leg me dat eens uit.

Gepost door: Frederik | 14-03-13

Als men dat daar zou aanleggen, zal men de toekomst van een heel dorp in het gevaar brengen. Dat zeg niet alleen ik, dat zegt ongeveer iedere inwoner van dat dorp. Mocht dit niet zo zijn en alles dus perfect wettelijk in orde zijn, dan had dit dossier geen jaren blijven aanslepen. Al eens gedacht aan het zwaar verkeer dat zoiets met zich meebrengt? En zeg nu niet dat dat verkeer allemaal spontaan de A12 zal gebruiken hé. Al eens gedacht, het is daar een zeer watergevoeliggebied, aan waar al het water naartoe gaat als alles gebetoneerd (bouw gebouwen en straten) is? Als een eens gedacht al het fijn stof dat die vrachtwagens met veroorzaken? ... Ik offer geen dorp op om een de inkomsten van zo'n bedrijventerrein te kunnen innen. Er zijn andere locaties. Ik heb steeds de Paardenweide voorgesteld. Daar zijn al bedrijven en is ruimte voor uitbreiding.

Gepost door: Jörgen Noens | 15-03-13

De commentaren zijn gesloten.