12-03-13

Ophaling papier en blauwe zakken (deel 2)

Men artikel is nog maar geschreven of ik krijg al antwoord – waarvoor oprechte dank – van de burgemeester . Hij stuurde me het bericht door dat hijzelf kreeg van de afvalintercommunale.

Ik geef  het bericht van deze intercommunale even mee:

“Geachte

Door de winterse weersomstandigheden en de hoge risico's voor de laders die zich tussen het winterse verkeer moeten begeven, werd de afvalophaling van dinsdag 12 maart geschrapt. Wij vragen aan de inwoners om in de mate van het mogelijke hun papier en pmd terug binnen te halen. De komende dagen zullen extra rondes gereden worden om aangeboden afval in de niet opgehaalde zones op te ruimen.

Dank voor uw begrip.

Jan Buysse
Secretaris-directeur”

Maar dat slaagt toch op niets! Dit is geen steen naar de burgemeester die ik werp, die heeft me direct een antwoord gegeven. Dit is wel een voorbeeld van hoe een gemeente van een intercommunale afhangt. Daarom dat ik ook steeds tegen een toetreding tot een intercommunale heb gestemd.


Het winterweer … volledig akkoord (zoals ik als schreef). Maar men vraagt de mensen hun papier en PMD terug binnen te zetten en er zouden extra rondes gereden worden. Maar hoe weet ik als burger nu wanneer ik mijn papier en PMD weer mag buiten zetten? Ik weet immers niet wanneer deze extra rondes zullen gereden worden.

Jörgen Noens
Vlaams Belang
0474/52.13.47

17:27 Gepost door J in Actualiteit, Algemeen, Politiek | Permalink | Commentaren (0) | Tags: papier, pmd, ophaling | |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.