08-03-13

Overleg schepen Middenstand en handelaars over mobiliteitsproblemen

middenstand, handelaars, overlegIk ga tot vervelens toe niet herbeginnen over de mobiliteitsproblemen in Wolvertem-centrum. Soms gaat het al wat vlotter – waarmee ik dus niet zeg dat alles opgelost is – soms is het nog steeds dezelfde ‘zever’.

Waar ik het wel wil over hebben, is het feit dat er eindelijk – blijkt uit een antwoord van de bevoegde schepen aan mij – eind maart een gesprek komt tussen de handelaars en het schepencollege omtrent de mobiliteitsproblemen in Wolvertem.

Dat een schepen van Middenstand soms eens een overleg heeft met de handelaars … lijkt me maar meer dan logisch. Spijtig genoeg heeft men vroeger niet naar deze handelaars geluisterd.

Maar kom, terug naar dat gesprek. Volgens de schepen zullen er naast leden van Unizo ook ‘vrije’ handelaars bij zijn. Op welke basis de schepen bepaald heeft of iemand een ‘vrije’ handelaar is of niet, weet ik niet? En die’vrije’ handelaars die komen – wat terecht moet – kunnen die dan al de ‘vrije’ handelaars vertegenwoordigen? Of heeft de schepen deze zelf ‘gekozen’? De ‘vrije’ handelaars die ik ken, weten tot nu toe nog van niets. Had de schepen dan destijds niet beter zelf geweest naar een gespreksavond hierover? Een avond waarop iedere handelaar (‘vrij’ of niet) was uitgenodigd … en vele aanwezig waren!

Er komt dus eindelijk een overleg en hopelijk zal de schepen nu wel eens luisteren naar de opmerkingen van de handelaars (ik ken al enkele opmerkingen)!

Jörgen Noens

Vlaams Belang
0474/52.13.47

15:43 Gepost door J in Actualiteit, Algemeen, Politiek | Permalink | Commentaren (0) | Tags: middenstand, handelaars, overleg | |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.