03-03-13

Werken Ossegemstraat pas van start eind dit jaar!

De aanleg van het rondpunt in de Ossegemstraat / Verbindingsweg werd op 15 februari 2013 afgerond. Men voorspelde toen dat hierdoor het fileleed in Wolvertem-centrum zou opgelost zijn. Er is soms minder fileleed … maar opgelost is het zeker niet (lees hier). Maar kom daar gaat dit artikel niet over.

Men zou eens dit rondpunt aangelegd was, starten met de slechte kasseistrook in de Ossegemstraat te heraanleggen. Iets dat inderdaad dringend dient te gebeuren. Ikzelf kreeg al vele klachten over schade aan wagens door de staat van deze straat (lees hier).

De perceptie werd opgewekt bij de inwoners van onze gemeente door verklaringen in de kranten en op de gemeentelijke webstek dat men na het afronden van dit rondpunt zou starten met de heraanleg van deze kasseistrook. Het gedeelte van deze straat werd dan ook afgesloten.

Op de webstek van de gemeente Meise staat nog steeds het volgende te lezen: “Eens de rotonde aan de Verbindingsweg opgaat (geschat op vrijdag 15/02) zal de kasseistrook volledig warden afgesloten, voor een definitieve herstelling.”.

Vandaag lezen we echter op het FaceBook-account van een schepen dat de werken nog lang niet zullen starten. Pas op het einde van dit jaar zouden de werken kunnen starten. Ondertussen zal dat gedeelte van de straat wel afgesloten blijven. Waarom dan eerst een andere perceptie opwekken?

Jörgen Noens
Vlaams Belang
0474/52.13.47

19:58 Gepost door J in Actualiteit, Algemeen, Politiek | Permalink | Commentaren (0) | Tags: ossegemstraat | |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.