20-02-13

Vlaams Belang vraagt camerabewaking containerpark

sluikstorten, containerpark, glascontainers, schepen milieu, camerabewakingsluikstorten, containerpark, glascontainers, schepen milieu, camerabewakingNaast het containerpark van Meise staan enkele glascontainers. Bijna dagelijks wordt er voor en na de openingsuren van het containerpark afval aan deze containers gedumpt. In bijlage vindt u 2 foto’s die dit illustreren.

Ik heb gisteren dit probleem bij de schepen van Milieu aangekaart. Uit zijn antwoord blijkt dat de schepen op de hoogte is van dit probleem. Ik heb aan de schepen voorgesteld om camerabewaking te plaatsen. De schepen zal het onkostenplaatje hiervan onderzoeken. Wat de kostprijs ook mag zijn, ik blijf ijveren voor camerabewaking.

Wel wil ik opmerken dat ik liever heb dat men afval dumpt aan deze glascontainers dan dat men het in een beek zou zwieren. Maar dat mag geen reden zijn om dit dumpen aan deze glascontainers toe te laten. Sluikstorten moet bestraft worden. Door deze camera’s te plaatsen zou men sluikstorters kunnen betrappen.

Jörgen Noens

Vlaams Belang
0474/52.13.47 

De commentaren zijn gesloten.