19-02-13

Marie-Jeanne wil op de foto!

Ossegemstraat, Verbindingsweg, Marie-Jeanne Thaelemans, Groen, foto, middenstandAanvullend op mijn bericht betreffende het fileleed in Wolvertem-centrum wil ik u onderstaande zeker niet onthouden. Staat te lezen op FaceBook. De huidige schepen van Mobiliteit plaatst op zijn profiel een krantenartikel met foto over het feit dat het rondpunt Ossegemstraat / Verbindingsweg eindelijk open is. Voormalig schepen van Mobiliteit plaatst enkele reacties op dit krantenartikel met foto.

Ik citeer: ‘Spijtig dat ik als schepen van mobilitiet van 2007-2012 en initiatiefnemer niet mee op de foto mocht. Groen heeft samen met CD&v dit kruispunt heraangelegd in uitvoering van het vernieuwd mobiliteitsplan dat in overleg met de verkeerscommissie tot stand kwam. De heraanleg van het kruispunt voorziet in een omleiding voor het doorgaand verkeer rond Wolvertem. Groen wou al in de lente 2012 de werken laten uitvoeren maar stuitte op verzet van de CD&V waarschijnlijk om verkiezingsreden. Wij mochten niet schoren!! Uiteindelijk zijn de werken belandt in de winterperiode met alle gevolgen vandien ook voor de plaatselijke middenstand.’

Ik dacht dat de voormalige schepen blij zou zijn voor de inwoners dat deze werken eindelijk zijn afgerond. Neen, het is blijkbaar erg dat zij als voormalige schepen niet op de foto staat. Heeft er iemand een zakdoek?


En wat wil de voormalige schepen zeggen met ‘met alle gevolgen vandien ook voor de plaatselijke middenstand’? Was het niet Groen die vorige legislatuur zei dat er geen gevolgen waren voor de plaatselijke middenstand? Was het niet Groen die zei dat dit alles op termijn zelfs positieve gevolgen zou hebben voor de plaatselijke middenstand? (Welke positieve gevolgen? Lees hier)

Ach, met het gedwongen omruilen van meerderheidspetje in oppositiepetje kan men blijkbaar ook een mening omruilen.

Jörgen Noens
Vlaams Belang
0474/52.13.47

De commentaren zijn gesloten.