19-02-13

Fileleed Wolvertem zal verminderen … laat me niet lachen

cd&v,n-va,groen,ossegemstraat,verbindingsweg,rondpunt,wilgenlaan,hoogstraat,fileleed,schepen mobiliteitIk heb nu al enkele dagen in kranten kunnen lezen dat de aanleg van het rondpunt Ossegemstraat / Verbindingsweg is afgerond. Ik lees ook dat hiermee het fileleed in Wolvertem-centrum zal verminderen.

Op 5 februari 2013 kon u in Het Laatste Nieuws lezen hoe de burgemeester triomfantelijk aankondigde dat het fileleed in Wolvertem-centrum vanaf 18 februari zal opgelost zijn. Ik schreef (hier) toen reeds dat wie dit durft beweren op een andere planeet leeft.

Dat de bewering ‘het fileleed in Wolvertem vanaf 18 februari zal opgelost zijn’ al snel afgezwakt werd naar ‘minder fileleed’ kon u hier al lezen. Maar nu kan u het dus ook in de kranten lezen.

Ten eerste geeft men dus toe dat er fileleed ‘was’ … wat de vorige meerderheid (CD&V, N-VA en Groen) beperkten tot fileleed tussen 7u30 en 9u.

Ten tweede is het fileleed helemaal niet opgelost. Nu doet het omgekeerde zich voor. In de ochtend is het fileleed inderdaad minder, maar zeker niet opgelost zoals de burgemeester in Het laatste Nieuws op 5 februari beweerde. Nu is in de avond het fileleed enorm toegenomen. Gisteren deden mensen er 30 minuten over om door Wolvertem-centrum te geraken.

Ten derde staat onder andere in de kranten te lezen dat ‘de handelszaken in Wolvertem-centrum nu beter bereikbaar zijn’. Nu moet iemand mij is komen uitleggen dat als het punt Hoogstraat / Wilgenlaan afgesloten is, hoe de handelaars beter zouden bereikbaar zijn! De handelaars liggen voornamelijk in de Hoogstraat en de Stationsstraat.

Een 'soap' zonder einde blijkbaar ...

Jörgen Noens

Vlaams Belang
0474/52.13.47

De commentaren zijn gesloten.