14-02-13

… en ondertussen in de Stationsstraat

CD&V, N-VA, Groen en SP.a blijven het invoeren van het éénrichtingsverkeer in de Stationsstraat verdedigen. Zelf ben ik nog steeds een tegenstander van dit éénrichtingsverkeer. Nog niemand of geen enkele studie heeft mijn mening kunnen doen herzien.

Volgens de politieke voorstanders van dit éénrichtingsverkeer zou dit op termijn een positief effect hebben voor de middenstand in de Stationsstraat.

Ik heb dit steeds tegengesproken en spijtig genoeg blijf ik maar gelijk krijgen.

- Woensdag 30 januari, middenstander uit de Stationsstraat in Rondom Meise (Het Nieuwsblad): “Het was hier leuk om te winkelen maar het eenrichtingsverkeer in deze straat heeft veel van dat aangename winkelgevoel verpest.” (lees hier).
- Woensdag 13 februari, middenstander uit de Stationsstraat die zijn zaak stopt in Het Laatste Nieuws: "We zijn hier steeds moeilijker bereikbaar geworden. Eerst voerde de gemeente eenrichtingsverkeer in en daarna volgden alle mogelijke werken. Op de duur moesten mensen in de file staan om tot hier te raken én om terug naar huis te keren. Er zijn al zaken gesloten en er zullen er nog sluiten. Wolvertem wordt een spookdorp binnen een aantal jaar als men zo verder doet." (lees hier).
- Woensdag 13 februari, middenstander uit de Stationsstraat in Rondom Meise (Het Nieuwsblad): “Het zou heel leuk kunnen zijn als ze zouden rekening houden met de handelaars. Zeker in verband met de verkeerssituatie in de Stationsstraat.” (lees hier).

Ik stel me de vraag of dat dan die positieve effecten zijn dat dit éénrichtingsverkeer met zich mee zou brengen. Ik denk alvast van NIET!

Jörgen Noens

Vlaams Belang
0474/52.13.47

16:17 Gepost door J in Actualiteit, Algemeen, Politiek | Permalink | Commentaren (0) | Tags: stationsstraat, éénrichtingsverkeer, cd&v, n-va, groen, sp.a, middenstand | |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.