05-02-13

Leeft men op een andere planeet?

2013.02.05 - HLN mobiliteit.jpgDit kan een rare titel zijn, maar is een vraag die ik me tegenwoordig toch vaak stel. Betreffende het fileleed in Wolvertem-centrum – wat ik al enkele JAREN aankaart – staat vandaag een artikel in Het Laatste Nieuws te lezen.

De burgemeester laat triomfantelijk weten dat vanaf 18 februari het fileleed in Wolvertem-centrum zal opgelost zijn. Dan zouden de werken aan het kruispunt Ossegemstraat / Verbindingweg immers afgewerkt zijn.

Gaat men nu dus verkondigen dat voor de aanvang van deze werken geen fileleed in Wolvertem-centrum was? Gaat men nu echt ons doen geloven dat nadat deze werken zijn afgerond het fileleed in Wolvertem-centrum is opgelost. Wel dan stel ik mij echt de vraag of sommige beleidspersonen niet op een andere planeet leven.

Sinds het invoeren van het éénrichtingsverkeer in de Stationsstraat, het plaatsen van paaltjes in de Hoogstraat, het afsluiten van de Guido Gezellelaan en het inrichten van enkele nieuwe verkeerssituaties in Wolvertem-centrum is er elke dag fileleed. Dit nu al enkele JAREN en dus niet enkel tijdens de werken aan het kruispunt Ossegemstraat / Verbindingsweg!

Trouwens, men gaat starten met de aanleg van weer zo’n ‘schitterend’ nieuwe verkeerssituatie … aan de Hoogstraat / Wilgenlaan. Het plaatselijk verkeer zal moeten rijden langs de Wilgenlaan,  Tramlaan, Guido Gezellelaan en Hoogstraat. Het doorgaand verkeer langs de Ossegemstraat, Driesstraat en Verbindingsweg.

Ik voorspel nu al … weer fileleed! En wie dit niet wil geloven … die leeft op een andere planeet. Wie gaat trouwens controleren hoe het plaatselijk en doorgaand verkeer zal rijden?

Beleidsmensen … daal eens terug tot aarde en besef eens wat er echt gaande is in Wolvertem-centrum kwa mobiliteit!

Jörgen Noens
Vlaams Belang
0474/52.13.47

De commentaren zijn gesloten.